top of page

PARTJEK & FAMILIETJEK
DEN FOREBYGGENDE SAMTALE

Et par- eller familietjek handler om jer og jeres trivsel hver for sig og sammen. Det er en slags serviceeftersyn, hvor jeg hjælper med at styre samtalen, så alle kommer til orde og bliver lyttet til. Det er en anledning til at stoppe op og mærke efter og få hjælp til at lytte til hinanden.

I får mulighed for at:

  • komme til stede og mærke efter, hvad der er betydningsfuldt, og hvad der er mindre vigtigt

  • tale om hvordan I trives i livet og i forhold til hinanden

  • give udtryk for hvad I ønsker jer mere af eller anderledes i jeres parforhold eller familieliv

  • lære nyt eller mere om hinanden

familieterapi København Østerbro

En par eller familiesamtale kan også være af forebyggende karakter. Et par- eller familietjek er en samtale, hvor I får mulighed for at undersøge og gøre status over, hvordan hver enkelt i parforholdet eller familien trives.

 

Ved et par- eller familietjek er der mulighed for at få en øget bevidsthed om, hvordan det er i jeres liv lige nu og mærke, hvad der er vigtigt for jer og mindre vigtigt.

 

Nogle gange griber hverdagen os, og vi får svært ved at prioriterer efter de værdier, der virkelig betyder noget, og vi får heller ikke altid stoppet op og set hinanden tilstrækkeligt nærværende til at forstå, hvordan vi hver især går og har det. Det kan derfor være en god idé med jævne mellemrum få et par- eller familietjek,  som kan hjælpe med at forebygge eventuelle konflikter og mistrivsel i parforhold og familien.

 


Ved et par- eller familietjek vil jeg sørge for, at hvert enkelt af jer - voksne såvel som børn får taletid, så alle får chancen for at give udtryk for synspunkter, følelser og tanker, og alle får lyttet til hinanden på skift. Det kan vise sig, at der kommer noget op, som I har brug for at tale mere om. Det vil derfor altid efterfølgende være muligt at aftale en par- eller familieterapeutisk samtale, hvor I kan få god tid til at tale om det, som viste sig nødvendigt under tjekket.

bottom of page