top of page

PARTERAPI FREDERIKSBERG C, KØBENHAVN

Hjælp til kommunikation i parforhold og forældreskab

​Parterapi kan være er en hjælp når:

  • Jeres kommunikation ofte går i hårdknude og I opbygger afstand.

  • I skændes og diskuterer meget og ønsker hjælp til at ændre jeres måde at tale sammen på.

  • I er gledet fra hinanden og nærheden og intimiteten mangler.

  • I vil give jeres parforhold et tjek og forebygge destruktive mønstre.

  • I overvejer skilsmisse.

  • Der har været utroskab i jeres parforhold.

  • I har taget beslutningen om at skilles, men har brug for hjælp til gå fra hinanden på en konstruktiv måde med mulighed for videre samarbejde om jeres børn.

Portræt_sort_hvid BESKÅRET.jpg

"Marie er virkelig dygtig og hjalp os til at finde frem til, hvad vores konflikter dybest bundede i. Vi fik derved en bedre forståelse for vores konfliktmønstre og en større forståelse for hinanden. I parterapien  fik vi erfaringer med og redskaber til, hvordan vi fremover kan være i konflikter uden at havne i de gamle mønstre. Marie er ekstremt venlig, rolig og fattet. Hun giver plads og tid, hvis der lige er behov for, at intet bliver sagt, og det er virkelig rart. Vi er meget glade for og tilfredse med, at vi valgte at se hende."

Hanne og Kasper - parterapi

Parterapi kan både være af forebyggende karakter og hjælpe jer til at løse problemer i jeres relation. Par kan opsøge en parterapeut akut, fordi der er opstået krise fx på grund af utroskab, men mange par oplever mere almene problemstillinger, som at kommunikationen ikke fungerer, og I hver især går i forsvar og ikke formår ikke at lytte til hinanden. I parterapi vil jeg hjælpe jer med at skabe et trygt rum, hvor I kan få talt om det, som er svært for jer, få hjælp til at udtrykke jer hver især og høre hinandens budskaber og længsler. På den måde kan I komme tilbage til eller udvikle nye frugtbare veje for jeres parforhold.

 

Jeg er uddannet psykoterapeut med speciale i familie- og parterapi. Jeg benytter primært og har god erfaring med den oplevelsesorienterede terapeutiske tilgang, men jeg trækker også på andre tilgange, når det giver mening. 

Jeg hjælper både par i krise og par som ønsker at forebygge problemer i parforholdet.

 

I er velkomne til at kontakte mig for en uforpligtende samtale om parterapi er noget for jer.

bottom of page